• GALVENĀ LAPA

• REGLAMENTS

• REĢISTRĀCIJA

• KONTAKTI

Dārgie Argentīnas tango mīļotāji!
2018. gada 5. maijā Latvijas Argentīnas tango federācija rīko
Ceturto Atklāto Baltijas kausu un Latvijas Argentīnas tango Čempionātu 2018
Pasākuma norises vieta: Kultūras pils "Ziemeļblāzma”, Rīgā, Ziemeļblāzmas iela 36 »»»

Piedalīties pasākumā tiek aicināti Argentīnas tango dejotāji no Baltijas valstīm, Baltijas reģiona, Eiropas un Āzijas - gan iesācēji, gan ar pieredzi.

Šīs pasākums būs daļa no Rīgas Tango Fiestas 2017 (www.rigatangofiesta.lv) .
Neatkarīgo sacensību galvenā tiesnese būs tango pasaules leģenda;
maestro, kuras viedoklis ir neapstrīdams un neapstrīdami vērtīgs – Milena Plebs (Argentīna) .
Mēs gaidām Jūs uz tango svētkiem!

2017. gada 6. maijā Rīgā notika
3.Atklātais Baltijas Argentīnas tango kauss un Latvijas Argentīnas tango čempionāts
Tiesnešu kolēģijā darbojās pazistāmi tango dejotāji un pasniedzēji Julija Osina (Krievija, Sanktpēterburga), Artjoms Majorovs (Krievija, Sanktpēterburga) un Irina Petričenko (Krievija, Maskava). Konkursa galvenā tiesnese bija Maestra Graciela Gonzalez (Argentīna) – nopelniem bagāta tango dejotāja un pasniedzēja.

Konkursā piedalījās 51 dejotājs no Latvijas, Krievijas un Danijas. Baltijas kausā tika izcīnīti 7 godalgu komplekti šādās kategorijās: Tango de Pista Open, Tango de Pista Seniors, Tango de Pista Beginners, Tango de Pista MIX, Milonga, Vals unMilongero.

No sirds apsveicam visus Atklātā Baltijas Argentīnas tango kausa un Latvijas Argentīnas tango čempionāta dalībniekus un uzvarētājus. Ceram visus satikt Latvijas un citu valstu tango deju pasākumos.

• RESULTS of the Baltic Cup 2017
• RESULTS of the Latvian Championship 2017

2016. gada 28. maijā
Rīgā notika
2.Atklātais Baltijas Argentīnas tango kauss un Latvijas Argentīnas tango čempionāts
Lietuvas un Baltkrievijas tango skolām. .
Žūrijas sastāvā bija pasniedzēji no čempionātā iesaistītajām valstīm,galvenie tiesneši bija cienījamie un pazīstamie pasniedzēji un dejotāji Irina Petričenko un Julija Osina (Krievija).

• RESULTS of the Baltic Cup 2016
• RESULTS of the Latvian Championship 2016

2015. gada 14. martā
Rīgā notika
Konkursa organizatori – Latvijas Argentīnas tango federācija sadarbībā ar Latvijas, Krievijas, Igaunijas un Baltkrievijas tango skolām. Tiesnešu kolēģijā darbojās valstu - konkursa dalībnieku pārstāvji. Konkursa galvenais tiesnesis bija maestro Daniels Lapadula (Argentīna) – nopelniem bagāts tango dejotājs, pasniedzējs un horeogrāfs.
Konkursā piedalījās 67 dejotāji no Latvijas, Krievijas, Igaunijas, Baltkrievijas un Lietuvas.

Baltijas kausā tika izcīnīti 8 godalgu komplekti šādās kategorijās: Tango de Pista Open, Tango de Pista Seniors, Tango de Pista Beginners, Tango de Pista MIX, Milonga, Vals, Milongero un Tango Escenario. Latvijas čempionātā notika izcīņa šādās kategorijās: Tango de Pista Open, Tango de Pista Seniors, Tango de Pista Beginners, Milonga, Vals un Milongero.
Baltijas kausa uzvarētāji kategorijā Tango de Pista Open – Aleksejs Miroņenko un Poļina Ļalina (Krievija, Sanktpēterburga), un kategorijā Tango Escenario – Valērijs Golubevs un Margarita Fink (Krievija, Sanktpēterburga), saņem uzaicinājumu uzreiz piedalīties Argentīnas tango Pasaules čempionāta atlases konkursa pusfinālā, kas notiks 18. aprīlī Maskavā, ko organizē La Milonga (Krievija) sadarbībā ar Tango Buenos Aires Festival y Mundiale de Baile 2015.

• RESULTS of the Baltic Cup 2015
• RESULTS of the Latvian Championship 2015